Magunkról

Üdvözöljük!

Családi vállalkozásunk 1999 óta foglalkozik egyedi bútor- és lépcsőkészítéssel.

A bútorkészítés területén szerzett gyakorlati és műszaki tapasztalataink révén a stílusnak megfelelően, tanácsokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére a bútor megvalósításáig.

Egyetlen helyiség kialakítása, tervezése során is érdemes a lakást, mint lakóteret egységként kezelni. A tervezés első lépései az ügyfél által megadott méretek alapján történnek. Fontos, hogy gyártás megkezdése előtt szakember által kerüljön felmérésre az adott hely vagy helyiség. Ezáltal biztosítjuk, hogy a bútor tökéletesen illeszkedni tud a tervezett helyre, Illetve konyhabútor esetén a felmérés során a tervnek megfelelően ellenőrzésre kerülnek a már meg lévő kiállások. Új építésű lakás, vagy felújítás esetén meghatározzuk az adott kiállások és a burkolatok pontos helyét.

Egy lakás berendezésénél azonos szempontokat tartunk szem előtt, mint egy bútordarab elkészítésénél: a szerkezet, a forma és a funkció egységére törekszünk. A bútoroknak a lakásban, illetve egy adott helyiségen belüli praktikus elhelyezésére törekszünk, hogy funkciójukat maradéktalanul betöltsék, ugyanakkor esztétikailag is harmonikus, komplett egységet alkossanak. Igény esetén, vagy akár teljes átépítésnél, lakásfelújításnál a komfortos, harmonikus, ugyanakkor élhető lakótér kialakításában akár lakberendezővel is konzultálunk, vagy teljes lakberendezési terv elkészítésére teszünk javaslatot. A bútorok készítése előtt szintén javaslatokat teszünk a bútorok műszaki kivitelezésére, a beépítendő anyagokra vonatkozóan, a funkció és a felhasználás jellegének szem előtt tartásával. Helyszíni felméréssel, valamint tanácsadással segítjük megrendelőinket a megfelelő bútorok kiválasztásában, egyedi elképzelések alapján is.

A nálunk készített bútorokat határidőre házhoz szállítjuk, lakossági illetve közületi megrendeléseket is egyaránt kielégítünk. Nagyobb volumenű, illetve folyamatos megrendelés esetén kedvezőbb árakat, valamint ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, minden esetben garancia vállalással.

Bizalmukat előre is köszönjük!

Faragó Róbert - Faragó Szabolcs